VALENTES I POSITIVES VAN OFERIR A L’AUDITORI MUNICIPAL D’ONDARA LA NIT DE SAINETS I VAN ACONSEGUIR RECAPTAR 2.000 EUROS A BENEFICI DE L’AECC

Ondara, 14.02.22. Ahir diumenge 13 de febrer, l’agrupació “Valentes i positives” de Pedreguer va oferir a l’Auditori Municipal d’Ondara la seua nit de sainets, amb la interpretació de dos divertides obres: “Bones de conformar” i “Ai Ramón”. Una actuació que va aconseguir omplir l’Auditori Municipal d’Ondara en favor d’una bona causa, i és que l’obra es va realitzar a benefici de la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment van assistir 350 persones, i es van aconseguir recaptar 2.000 euros, que es destinaran íntegrament a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local, Mª Carmen Bisquert.

Valentes i Positives és un grup de teatre format per una trentena de dones de Pedreguer que han patit càncer. Aquest grup singular va sorgir l’any 2016 amb un doble objectiu: difondre el missatge positiu a través del teatre de que és possible vèncer aquesta malaltia i, a més, recaptar fons per a causes benèfiques. Les seues representacions en diferents pobles de la comarca han aconseguit recaptar una considerable suma de diners lliurats a entitats que lluiten contra el càncer, a més de conscienciar i ser un exemple de superació.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.