LA REGIDORIA DEL MAJOR D’ONDARA POSA EN MARXA ELS TALLERS DEL PROGRAMA D’ESPORT-SALUT

Ondara, 02.02.22. La Regidoria del Major d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat que el passat 26 de gener es va posar en marxa els tallers complementaris del programa Esport- Salud; que és una de les activitats en grup dirigides a les persones majors del curs 2021-2022, impulsades per l’Ajuntament d’Ondara.

Cal recordar que aquest curs s’ofereix Ment Activa (impartit per Tere Fullada des del passat mes d’octubre, al Centre Social, els dimarts i dijous en horari de matí) i el programa Esport-Salut (impartit des de setembre per Maria Morales i Mª Elena Mora, al pavelló municipal, els dilluns, dimecres i divendres, en horari de 9h, 10h i 11h)). El tallers complementaris del curs Esport-Salut estaven programats per a iniciar-se al desembre de 2021, però per seguretat es va decidir ajornar-los fins la setmana passada.

El curs d’Esport-Salut consta de tres modalitats: gimnàstica de manteniment, esquena sense dolor i zumba gold. Les propostes serveixen al mateix temps com a activitat lúdica i com a teràpia. El programa Esport Salut ofereix ara també altres propostes complementàries, com són els tallers i xerrades que van començar a finals de gener. El primer taller va consistir en una anàlisi de la composició corporal (un mesurament corporal no invasiu, que mostra dades rellevants per a conèixer l’estat de salut i prendre mesures en cas de que siguen necessàries). A més, es van dur a terme unes xerrades d’educació nutricional, que van servir per recordar la importància d’una dieta equilibrada i saludable. Els propers tallers vinculats al programa d’Esport-Salut tindran lloc en març i juny.

El 31 de gener es van obrir les llistes d’espera per a nous participants al curs d’Esport-Salut, completant així les places vacants. Es recorda a les persones interessades a apuntar-se que poden informar-se al Centre Social d’Ondara en horari de 9 a 14 hores. El telèfon és el 966477070. Els requisits per a participar en aquests cursos són estar empadronat a Ondara i ser soci de la Unió de Jubilats i Pensionistes d’Ondara.

La Regidora del Major, Mª Carmen Velázquez, ha expressat la seva satisfacció al veure l’acollida que ha tingut el programa Esport-Salut i recorda la importància dels hàbits saludables i de l’esport en la gent gran.

REGIDORIA DEL MAJOR * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.