LA IV TROBADA D’EDUCACIÓ INFANTIL A LA MARINA ALTA TINDRÀ LLOC A LA CASA DE CULTURA D’ONDARA EL 5 DE FEBRER 2022, AMB DÀMARIS GELABERT

  • El mateix dissabte 5 de febrer a la vesprada es realitzarà el Taller Musical per a famílies TotSona al Prado
  • L’acte es va haver de cancel·lar al febrer de 2021 i posposar-ho al de 2022 a causa des restriccions pel covid l’any passat

Ondara, 12.01.22. La Regidora d’Educació d’Ondara, Mar Chesa, ha anunciat la celebració de la IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta, que s’impartirà el dissabte 5 de febrer de 2022 a la Casa de Cultura d’Ondara, amb la presència de la Dàmaris Gelabert, coneguda compositora infantil. El mateix dissabte 5 de febrer a la vesprada, s’impartirà, dins de la Jornada, el Taller Musical Totsona per a Famílies, a l’edifici del Prado. Aquesta jornada es va haver de cancel·lar al febrer de 2021 i posposar-la al febrer d’enguany 2022, a causa de les restriccions per la situació pel covid l’any passat.

La IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta s’impartirà al matí a la Casa de Cultura. Va dirigida especialment al professorat de l’etapa de 0 a 6 anys. La jornada estarà complementada a la vesprada amb un taller musical dirigit a les famílies que es farà al Prado. La IV Trobada d’Educació Infantil a la Marina Alta està organitzada per la Regidoria d’Educació d’Ondara, dirigida per Mar Chesa, i compta amb la col·laboració en l’organització dels departaments de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l’IES Xebic d’Ondara; de l’Escola Infantil Municipal d’El Verger, i l’Escola Infantil Municipal Joaquina Gavilà d’Ondara. Les Jornades comptaran amb la presència de la Dàmaris Gelabert, pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils, que ens parlarà d’Estimulació Musical i del seu particular mètode anomenat Tot Sona.

Pel matí, es proposa per al professorat de 0 a 6 anys la IV Jornada d’Educació Infantil a la Marina Alta amb el títol Estimulació Musical Totsona, per Dàmaris Gelabert. Es realitzarà de 9 a 14 hores a la Casa de Cultura, amb un aforament limitat a 90 persones, i seguint sempre els protocols anti-covid. El Mètode d’Estimulació Musical Totsona és un mètode d’estimulació musical creat per la Dàmaris Gelabert per a l’etapa de 0 a 6 anys que es fonamenta en dos principis: la música és el primer llenguatge i la cançó és un canal de comunicació afectiva i una estratègia educativa. El preu de la inscripció és de 10 euros, i per a obtindre més informació, fer la inscripció i el pagament, cal fer-ho via online al web www.agendaondara.es . El pagament es farà per mitjà d’aquest web, i es pot fer amb targeta de crèdit o per Bizum. Les inscripcions s’obriran a partir del dia 13 de gener.

El mateix dissabte 5 de febrer 2022 a la vesprada, s’impartirà, dins de la Jornada, el Taller Musical Totsona per a Famílies. En aquest cas, se celebrarà al Prado amb dos passes. A les 16.30 hores per a famílies amb xiquets/tes de menys de 2 anys i a les 18.30 hores per a famílies amb xiquets/tes a partir dels 2 anys. Aquest taller musical és una trobada pràctica amb pares, mares, xiquets i xiquetes on cantaran i jugaran junts a partir de cançons pensades especialment per a l’etapa de 0 a 6 anys, les quals estimulen el desenvolupament global de l’infant, i que ajudaran a establir pautes pel que fa als hàbits i les rutines diàries, alhora que reforçaran el vincle afectiu. La inscripció es fa per família amb el nom i data de naixement del xiquet/a. En cas de germans/es, poden anar tots junts al mateix horari. Es recomana que si el més gran ja té 3 o més anys, vinguen al grup de grans (el de les 18.30 hores) tota la família. Les entrades estaran disponibles al preu de 20 euros per família. Més informació i compra d’entrades en www.agendaondara.es

REGIDORIA D’EDUCACIÓ * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.