EL CENTRE DE TRANSFUSIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA AGRAEIX ALS COL·LABORADORS I DONANTS LA SEUA PARTICIPACIÓ EN LA DONACIÓ DE SANG REALITZADA A ONDARA EL 3 DE GENER I ANUNCIA LA PRÒXIMA PER AL 7 DE FEBRER 2022

Ondara, 07.01.22. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana han volgut agrair a col·laboradors i donants l’ajuda prestada en la passada campanya de donació de sang Nadal Solidari del passat dilluns 3 de gener 2022 a Ondara, per a aconseguir les unitats de sang necessàries i poder abastir als hospitals de la província.

La jornada va ser la primera donació de sang de l’any 2022 a Ondara, i es va celebrar al Centre Social Trini Reyes d’Ondara amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara. En total es van presentar 19 persones per a donar sang, el que va culminar amb 18 donacions realitzades, totes elles de donants habituals. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat a Alacant, han volgut traslladar el seu agraïment a Ondara pel suport a la donació de sang en aquests moments.

La pròxima donació prevista a Ondara està programada per al dilluns 7 de febrer de 2022 de 17 a 20:30h al Centre Social Trini Reyes d’Ondara.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.