EL CONJUNT CADET DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA, SUBCAMPIÓ PROVINCIAL I 4T AUTONÒMIC

Ondara, 24.11.21. El passat dissabte 20 de novembre es va celebrar el tan esperat Provincial i Autonòmic de Federació de conjunts a Quart de Poblet (València), on el conjunt cadet de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica, format per Vega Vizcaya, Paula Vives, Aina Server, Mireia Pons i Valeria Doménech va defensar un exercici de 3 aros i 4 maces.

La competició va constar de la realització de dos passes amb el mateix exercici, que sumant les dues puntuacions van obtenir la classificació final, guanyant la medalla de plata com a subcampiones provincials i la quarta posició a nivell autonòmic.

Molta feina i moltes hores per part de les gimnastes i entrenadores, han donat els seus resultats. Alícia Ivars, entrenadora del conjunt: “el més important és l’aprenentatge i l’experiència que han obtingut, aconseguint així créixer en aquest esport”.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, gimnastes i entrenadores, pels seus èxits en aquesta nova temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.