DUES PLATES PER A L’ESCOLA MUNICIPAL DE GIMNÀSTICA RÍTMICA D’ONDARA EN LA FINAL DE LA LLIGA INTERCLUBS

El conjunt cadet queda segon en el Torneig de Federació

Ondara, 15.11.21. El passat dissabte 13 de novembre, d’una banda, es va celebrar la III Fase i Final de la Lliga Provincial d’Interclubs i d’altra banda, un Torneig nivell federació, ambdues competicions organitzades pel club ECA i celebrades a Alacant.

En primer lloc, pel que fa al nivell interclub, el conjunt infantil de l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, format per Zaira Quintanar, Joan Pere Sendra, Irene Rivera, Zoe Barber i Carla Riera, van obtindre la medalla d’or en la 3a fase i amb la suma de les 3 fases, van aconseguir ser els subcampions de la lliga de la categoria infantil amb 10 maces.

L’aleví Carme Marín amb els seu exercici de cèrcol va aconseguir la 3a posició en la 3a fase i a la final va ser la subcampiona de la lliga de la categoria aleví.

Aquests 6 gimnastes han donat per finalitzada la temporada amb uns molt bons resultats, tant a nivell d’obtindre bones qualificacions com a nivell personal. Enhorabona!

Respecte al torneig de nivell federat, el conjunt cadet format per Paula Vives, Mireia Pons, Vega Vizcaya, Valeria Doménech i Aina Server, amb un exercici de 3 cèrcols i 4 maces, van obtindre el segon lloc del torneig, preparant-se així per a la gran cita que els espera el pròxim dissabte dia 20 de novembre, on disputaran el provincial i autonòmic de Federació a Quart de Poblet. Força i ànims per a elles!

Tot l’equip tècnic sent orgull per la feina ben feta i estan agraïdes amb les famílies per tot el seu suport.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mar Chesa, ha donat l’enhorabona a l’Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica d’Ondara, gimnastes i entrenadores, pels seus èxits en aquesta nova temporada.

Publicado en Actualitat, Esports.