EL CENTRE DE TRANSFUSIÓ DE LA COMUNITAT VALENCIANA AGRAEIX ALS COL·LABORADORS I DONANTS LA SEUA PARTICIPACIÓ EN LA DONACIÓ DE SANG REALITZADA A ONDARA EL 26 D’OCTUBRE A LA CARPA DE LEROY MERLÍN

La donació de sang aconsegueix 25 donacions

Ondara, 28.10.21. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana han volgut agrair a col·laboradors i donants l’ajuda prestada en la passada campanya de donació de sang del passat dimarts 26 d’octubre de 2021 a Ondara, per a aconseguir les unitats de sang necessàries i poder abastir als hospitals de la província.

La jornada es va celebrar en aquesta ocasió en la carpa casa-jardí ubicada a l’aparcament de Leroy Merlín d’Ondara, amb la col·laboració de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara. En total es van presentar 25 persones per a donar sang, el que va culminar amb 22 donacions realitzades, totes elles de donants habituals a excepció de 4 nous donants. Des del Centre de Transfusió de la Comunitat a Alacant, han volgut traslladar el seu agraïment a Ondara pel suport a la donació de sang en aquests moments.

La pròxima donació prevista a Ondara està prevista per al mes de desembre, dins de la campanya de donació de Nadal.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.