CONCLOUEN ELS TREBALLS PER A COL·LOCAR IL·LUMINACIÓ EN EL PARC TOSSALS

S’ha dotat d’il·luminació els vials interiors del parc Tossals

Ondara, 25.10.21. Aquesta setmana han culminat els treballs per a col·locar il·luminació interior en els vials del parc Tossals d’Ondara. Segons ha confirmat el Regidor de Parcs i Jardins, Pere Picornell, els treballs s’han realitzat durant les últimes setmanes i han consistit en la instal·lació de 17 fanals LED de 30W i 4 metres d’altura, prèvia estesa del cablejat.

L’emplaçament de l’actuació s’ha realitzat en l’interior del parc Tossals que es troba situat entre els carrers Enric Valor, Josep Grimalt Mauro, Poeta Teodor Llorente i el carrer Joan Lluís Vives. S’han col·locat els fanals en els vials de vianants interiors del parc, amb forma de creu i amb un espai central circular. L’ús a què es destinarà és el d’enllumenat vial ambiental en parc.

Aquest projecte ha sigut executat amb l’ajuda del Pla +PROP 2020, de la Diputació Provincial d’Alacant, dins de la convocatòria de concessió de subvencions d’infraestructures i assistència a municipis, amb un pressupost de 31.567,50 euros.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.