Comunicat Ondara Tri-Esport: L’ONDARA TRI-ESPORT AL TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA DE GANDIA

L’ONDARA TRI-ESPORT AL TRIATLÓ MITJA DISTÀNCIA DE GANDIA
Podi per al club de triatló ondarenc a Gandia

*Comunicat Ondara Tri-Esport *

El passat dissabte 16 d’octubre es va celebrar el Triatló ICAN Triathlon Gandia que acollia tres modalitats distintes de triatló: l’Olímpic, la mitja i la llarga distància (coneguts com Iron Man).

EL Club Ondarenc va participar en el Triatló Olímpic i Mitja Distància amb una molt bona participació dels triatletes. La prova que va consistir en 1500 metres de natació, 42 km en bicicleta i 10 corrent pel que fa a l’Olímpic; 1900 metres de natació, 90 km de bicicleta i 21 km de carrera a peu, va reunir a triatletes de tota la COmunitat així com molts altres nacionals i, fins i tot, internacionals, la qual cosa va demostrar una nay més la competència d’aquesta prova però sobretot, la rellevància que any rere any va aconseguint.

Pel que fa als resultats, cal destacar el podi del triatleta Ivan Payà qui va aconseguir una tercera posició en la seua categoria.

Mitja Distància
FORNES SANCHIS, OSCAR 04h 34min
PAYA RIBES, IVAN 04h 36 min
MOHEDANO DOMINGUEZ, LUIS JAVIER 04:43min
CARRIÓ TENT, JUAN ÁNGE 04h 56min
RIBES ARANDA, JOANFE 04 h 50 min
FORNÉS SANCHIS, MARC 04h 59 min.
SENDRA, FERNANDO 05h 04min

Olímpic
PEDRERO BONILLO, LLUIS 2h 25 min.

DIJKSTRA , HYLKE MICHIELSZOON 2h 30 min.

Més de 1000 triatletes participaren entre les tres modalitats, llarga, mitja distància i Olímpic (Short). A més, la llarga distància acollia el Campionat Autonòmic amb una distància de 3600 metres de natació, 180 km de bicileta i 42,121 km de carrera a peu. Ací es van proclamar campions David Navarro del Readaptat amb 8 hores i 48 min. i Ana López del Fitness Sports Triatlón amb 11 hores i 8 min.

EL club ondarenc continua participant en aquesta recta final de triatlons que serà el proper dissabte a Alacant on es celebrarà l’Autonòmic de Triatló Sprint.

*Comunicat Ondara Tri-Esport *

Publicado en Associacions.