L’ALUMNAT DEL TALLER D’OCUPACIÓ “ET FORMEM” EN L’ESPECIALITAT FORESTAL COL·LABORA EN LA NETEJA DEL RIU GIRONA AL SEU PAS PER ONDARA

Ondara, 05.10.21. L’alumnat del Taller d’Ocupació “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur IV”, en l’especialitat forestal, ha dut a terme durant l’últim mes i mig els treballs de neteja del llit del riu Girona al seu pas pel terme municipal d’Ondara, segons ha informat el Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, Pere Picornell.

En concret han actuat en el tram que va des de la bassa Santonja fins al terme del Verger. Les labors de neteja, realitzades en coordinació amb la CHJ, han consistit en la neteja del llit, amb l’aplicació d’herbicides, i la retirada de les canyes i espècies invasives (mantenint les espècies autòctones); principalment en els trams en què no es va arribar a actuar amb la maquinària degut al seu difícil accés.

L’especialitat forestal del Taller d’Ocupació “Et Formem: Ondara apostem pel teu futur IV”, compta amb un total de 10 alumnes que han participat en aquestes tasques de neteja, junt amb el seu formador.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.