DILLUNS 27 I DIMARTS 28 DE SETEMBRE, ÚLTIMS DIES DE VACUNACIÓ MASSIVA AL PRADO D’ONDARA

Ondara, 24.09.21. La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara informa que la setmana que ve serà l’última en què estarà obert el Prado com a centre de vacunació massiva.

L’horari de vacunació per a la setmana que ve al Prado d’Ondara serà dilluns 27 de setembre de 15 a 20.30 hores (vacuna Moderna) i dimarts 28 de setembre de 8.30 a 20.30 hores (vacuna Pfizer). Els 2 dies seran jornades de portes obertes, i es podrà vacunar qualsevol persona que encara no haja rebut la seua dosi, sense cita prèvia. Només hauran de portar la seua targeta SIP.

En el Prado d’Ondara es vacuna a persones de Beniarbeig i Benidoleig, a més d’Ondara. És un dels onze punts de vacunació massiva amb què compta la Marina Alta. Quan es tanquen els punts de vacunació massiva, les persones que encara no hagen completat la pauta podran fer-ho en els Centres de Salut.

Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, la seua responsable, Mª Carmen Velázquez, ha volgut agrair la coordinació, col·laboració i treballs realitzats per les persones que durant aquests mesos han desenvolupat aquesta labor per al bon funcionament del Prado com a vacunòdrom; tant al personal sanitari com a les persones voluntàries i personal de recolzament, treballadors municipals, Policia Local i Protecció Civil.

REGIDORIA DE SANITAT * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.