ONDARA MILLORA EL BARRANC QUE PASSA PER LES PARTIDES TOSSALS, ALFATARES I SALADAR

Ondara, 30.08.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient (dirigida per Pere Picornell) ha dut a terme aquest estiu la millora, neteja, canalització, contenció i col·locació de formigó en el barranc “del Poll”, que passa per les partides rurals de Tossals, Alfatares i Saladar d’Ondara. Els treballs han sigut realitzats durant aquests mesos d’estiu i permetran principalment canalitzar l’aigua de pluvials de la partida Tossals.

Els treballs s’han realitzat per una empresa local, amb maquinària adequada per a aquesta faena. Segons ha indicat Pere Picornell, els treballs s’han executat a càrrec de la partida de Pluvials de l’Ajuntament d’Ondara, i han comptat amb un pressupost d’aproximadament 23.000 euros.

Les obres han permès netejar el llit del barranc i col·locar formigó en alguns trams on havia caigut, i previndre així possibles problemes en cas de pluges torrencials.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.