LA REGIDORIA DE MOBILITAT URBANA D’ONDARA RECORDA QUE FINS AL 13 D’AGOST, ELS RESIDENTS DE L’ÀREA SEMIPEATONAL DEL CASC HISTÒRIC PODEN ARREPLEGAR ELS COMANDAMENTS PER A ACCEDIR AMB VEHICLE

Ondara, 08.08.21. Des de la Regidoria de Mobilitat Urbana de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Francesc Giner, s’ha recordat respecte a la semipeatonalització del casc històric d’Ondara, que les veïnes i veïns que tinguen en propietat o en règim de lloguer el seu habitatge en l’àrea del casc històric que serà pròximament semipeatonal, poden anar a l’Ajuntament d’Ondara (Registre d’Entrada) del dilluns 2 d’agost i fins al 13 d’agost, per a arreplegar els comandaments a distància, una vegada emplenada i signada la sol·licitud corresponent Segons ha confirmat Francesc Giner, ja han sigut diversos els residents que han sol·licitat el comandament.

Enllaç a sol·licitud:

https://drive.google.com/file/d/1tO8S-DEcvHrnEruIaFs02yCIWGWX4wxk/view?usp=sharing

També podrà ser omplida en les instàncies que estaran a disposició dels residents en el Registre d’Entrada.

Poden arreplegar els comandaments (1 comandament per domicili de la zona amb vehicle acreditat) les persones que residisquen als següents carrers: C/Escorxador, Plaça Picornell, C/ Major, C/ Ferrers, C/St. Vicent, Placeta de Les Escoles, Plaça Major, C/St. Antoni, C/ Lluís Santonja, C/ St. Joan, C/ Església, Plaça del Convent, Baixada de la Puríssima, C/Roser (mig tram) i C/ St Josep, C/Bonaire i C/Trinquet. Aquells domicilis on tinguen més d’un vehicle, el cost de més comandaments anirà a càrrec dels i les sol·licitants, si ho demanen, després de revisar-se la seua petició. El cost per cada comandament addicional serà de 33 euros.

Cal recordar que s’han instal·lat pilars automàtics retràctils per a poder regular el trànsit en la zona del casc històric d’Ondara; concretament, s’han instal·lat a l’entrada dels carrers Escorxador i Roser (en aquest cas, en la zona després de l’encreuament amb C/Stma. Trinitat direcció C/Major). Les persones residents podran accedir 24 hores al dia, 365 dies a l’any, amb un comandament per a accedir amb el seu vehicle. Els pilars estaran habilitats perquè s’abaixen automàticament en cas de pas de vehicles d’emergències. Amb la posada en marxa dels pilars automàtics a partir de l’horari establert, el trànsit de vehicles per la zona quedarà sols d’accés a les persones residents dels carrers que vagen a accedir als seus domicilis. La circulació de vehicles seguirà oberta amb normalitat durant l’horari comercial, perquè s’ha establit un horari de conversió en zona de vianants mitjançant un sistema per a afavorir la rotació de l’aparcament i circulació en horari laboral (que s’estableix de 9 a 14 hores i de 16 a 20 hores, de dilluns a divendres i dissabte de 9 a 14 hores) amb una fórmula perquè els residents puguen accedir i aparcar amb els seus vehicles en qualsevol moment del dia, gràcies als comandaments per a abaixar els pilars de què disposaran. Al mateix temps, es reservarà un horari en què únicament podran passar i aparcar amb vehicle les persones que residisquen en la zona, sent l’horari exclusiu per a residents de 14 a 16 hores, i de 20 a 9 hores de dilluns a divendres; el dissabte des de les 14 hores i el diumenge tot el dia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.