ONDARA MILLORA EL CAMÍ RURAL ALFATARES

S’ha creat una escullera de pedra, posat formigó, reforçat el marge, asfaltat i millorat la seguretat viària

Ondara, 28.07.21. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Medi Ambient (dirigida per Pere Picornell) ha dut a terme en els últims dies la millora del Camí rural Alfatares, que dóna accés al cementeri.

En aquest camí s’ha creat una escullera de pedra; s’ha posat formigó, s’ha reforçat el marge, i s’ha asfaltat. A més, s’han col·locat puntals de senyalització per a millorar la seguretat de la circulació viària. El Camí Alfatares connecta el casc urbà amb la partida rural; és habitualment utilitzat per caminants, i a més acull el trànsit dels veïns que van a les casetes o bancals d’aquesta partida rural. També té molta afluència en ser el camí que porta al cementeri d’Ondara. Les obres realitzades han inclòs la reparació de la canalització d’una aigüera.

Segons ha indicat Pere Picornell, els treballs s’han executat a càrrec de la partida de “Manteniment i reparacions de camins rurals” de l’Ajuntament d’Ondara, i han comptat amb un pressupost de 10.000 euros.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.