Nota premsa MASSMA: CAMPANYA DE COMMEMORACIÓ 26 DE JUNY 2021, DIA INTERNACIONAL DE LA LLUITA CONTRA L’ÚS INDEGUT I EL TRÀFIC IL·LÍCIT DE DROGUES

Nota de premsa Massma:

Concurs de dibuix.

Tots els anys amb motiu de la commemoració del 26 de juny com a Dia Mundial contra les Drogues, l’alumnat de 6è E.P. participa amb els seus dibuixos al concurs de cartells i el dibuix guanyador és editat per part de la MASSMA i distribuït per tota la Comarca.

Amb motiu d’aquesta commemoració i com a cloenda de la tasca preventiva realitzada, al present curs escolar, amb la població escolar d’Educació Primària, de la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta, per part de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives i amb la col·laboració de la Conselleria de Sanitat.

S’han lliurat els premis del concurs escolar de dibuix, als centres guanyadors, amb l’assistència del President de la Mancomunitat , En Ignasi Cervera i els responsables de la corporació local, de Gata, Xalò i Ondara on es van lliurar els premis.

El guanyador del CEIP Santíssim Crist de Gata :

1er premi: Mauro Mulet Palacio

La guanyadora del CEIP Sanchis Guarner d’Ondara :

2on premi: Maria Gómez Gavilá

La guanyadora del CEIP Verge Pobra de Xaló :

3on premi: Aroa Puebla Guevara.

Es van lliurar els premis i diplomes als centres educatius:

Al guanyador del primer premi, un ordinador portàtil. I edició del dibuix en format cartell, que es distribuirà per la Comarca amb motiu de la commemoració del 26 de juny.

Al Segon premi una Tablet, tercer premi un smartwatch, i edició d’un marca pàgines, amb els seus dibuixos

Escoles participants:

Al concurs de dibuix han participat un total de 160 alumnes de la Mancomunitat de Serveis Socials Marina Alta dels Centres Educatius d’ Educació Primària.

Publicado en Actualitat, Associacions.