EL PÚBLIC DE LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA VA ACOMIADAR EN PEU ALS INTÈRPRETS DE “ESCUCHAD NIÑAS”; OBRA QUE VA ANAR A CÀRREC DE TRAMANT TEATRE

Ondara, 14.06.21. Ahir diumenge 13 de juny va tindre lloc a la Plaça de Bous d’Ondara una nova sessió teatral emmarcada en la programació de la Regidoria de Cultura d’Ondara per a aquest mes de juny.

En aquest cas, es va tractar d’un teatre de comèdia, amb la divertida història de «Escuchad niñas», que va anar a càrrec de la companyia “Tramant Teatre”. El públic va gaudir d’allò més amb aquesta divertida història d’un dia a una escola de monges, un matí de l’any 1975, amb una infantesa que passava entre el temor de Déu i l’ignoraria d’una edat plena d’ingenuïtat. U viatge entranyable, jovial però a l’hora crític, al record de la nostra educació i un viatge també per a les noves generacions, que no es creien la meitat del que van veure i els va semblar tret d’una pel·lícula de ficció.

Una comèdia divertidíssima en què l’elenc d’actors i actrius de Tramant Teatre va ser acomiadat pel públic assistent en peu, celebrant l’èxit d’aquesta proposta humorística teatral.

REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.