EL COR DE LA RECTORIA VA OFERIR A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA L’ACTUACIÓ “EN CLAU MUSICAL” QUE VA RECAPTAR 2.500 EUROS A BENEFICI DE L’AECC

Ondara, 14.06.21. Dissabte passat 12 de juny, el Cor de la Rectoria va oferir a la Plaça de Bous d’Ondara (“La Joia de la Cultura”, espai per a fer «cultura segura») una gran actuació musical: «En clau de Musical», amb la interpretació del cor, solistes i ensemble de La Rectoria. Una actuació a favor d’una bona causa, i és que l’acte es va realitzar a benefici íntegre de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

A l’esdeveniment van assistir 450 persones de tota la comarca (es va omplir l’aforament màxim permès), i es van aconseguir recaptar 2.500 euros, que es destinaran íntegrament a projectes socials, de prevenció i a la investigació contra el càncer, segons ha confirmat la presidenta de la Junta Local d’Ondara de l’AECC, Mª Carmen Bisquert. Cal esmentar que les entrades s’havien esgotat setmanes abans.

Cal recordar que la Plaça de Bous d’Ondara, dins del projecte “La Joia de la Cultura” s’ha convertit en l’escenari idoni per a acollir esdeveniments culturals en un entorn a l’aire lliure i amb un protocol especial de seguretat per a evitar contagis. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Cultura que dirigeix Raquel Mengual, ha cedit l’espai per a aquest esdeveniment organitzat per la Junta Local d’Ondara de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i inclòs en la programació cultural d’Ondara per a aquest mes de juny.

Publicado en Actualitat, Cultura.