ONDARA INICIA EL PROCÉS DE CONSULTA A LA JOVENTUT A FI D’ELABORAR EL PLAN MUNICIPAL DE JOVENTUT

Ondara, 26.05.21. La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara (que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro) va iniciar el passat 19 de maig el procés de consulta popular adreçat a la recollida de dades per a identificar els interessos, preocupacions, problemes, les demandes i necessitats de la joventut d’Ondara, a l’IES Xebic.

Més de 150 joves, de 1er fins 4t de l’ESO de l’institut d’Ondara han participat d’una enquesta que servirà com a font d’informació primària per a l’elaboració del Pla Jove del municipi d’Ondara. En l’enquesta es fan preguntes relatives a diferents àmbits, com ara els estudis o treball, activitats d’oci, la cura personal i la salut, o les relacions familiars i socials, entre altres. Es preguntarà als i les joves del municipi pels aspectes positius i negatius referents a aquests àmbits.

Aquest Pla Jove d’Ondara esdevindrà el document marc que estableix les directrius i ferramentes per a atendre les principals necessitats i demandes dels i les joves d’Ondara. Una ferramenta de treball que ha de servir per a organitzar les actuacions de l’entitat local en matèria de joventut i, per tant, articular el conjunt d’activitats, projectes i intervencions plurianuals que es planifiquen. Per a visibilitzar els més de 1.400 joves censats a Ondara que tenen entre 12 i 30 anys, cal que siguen protagonistes en les línies d’actuació que es duran a terme.

En els pròxims mesos es procedirà a entrevistar als i les joves d’Ondara que no són alumnat de l’IES Xebic, per tal d’obtenir una mostra representativa dels i les joves d’entre 12 i 30 anys.

Aquesta és una actuació que es duu a terme en col·laboració amb l’IES Xebic, al qual la Regidoria de Joventut vol donar les gràcies per la seua col·laboració i implicació en els projectes que es plantegen.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.