“XANGUITO” (PREMI ENDERROK MALLORCA 2020) VA OFERIR DISSABTE PASSAT MÚSICA MESTISSATGE A LA PLAÇA DE BOUS D’ONDARA, DINS DEL CONVENI AMB LA FUNDACIÓ BALEÀRIA

Ondara, 24.05.21. Aquest dissabte passat 22 de maig, la Plaça de Bous d’Ondara va acollir un concert de música mestissatge i animació a càrrec d’un grup balear, «Xanguito» Premi Enderrok Mallorca 2020. Aquest concert s’emmarca en el conveni de l’Ajuntament d’Ondara amb la Fundació Baleària.

Xanguito va aconseguir 3 Premis Enderrock de la Música Balear en 2020: millor disc, millor cançó i artista de l’any, per votació popular. Van ser moltes les persones que van gaudir d’aquesta actuació, que va agradar moltíssim al públic assistent a l’espectacle en la plaça de bous.

Cal recordar que l’entrada als actes culturals a la Plaça de Bous d’Ondara, dins del projecte La Joia de la Cultura, és gratuïta prèvia reserva d’entrades en la Casa de Cultura o en la web www.agendaondara.es . Tots els actes es realitzen seguint els protocols de reducció d’aforaments i mesures higièniques que marca la normativa anti-covid.

⁣REGIDORIA DE CULTURA * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Cultura.