LES ACTIVITATS DE LA REGIDORIA DE CULTURA D’ONDARA SE SUSPENEN FINS AL 31 DE GENER

Ondara, 14.01.21. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, informa que l’agenda cultural d’Ondara, amb els diferents actes i esdeveniments programats per a aquest mes de gener de 2021, se suspèn fins al 31 de gener.

Seguint les recomanacions de Salut Pública, i a causa de l’elevat nombre de casos covid-19 a Ondara i a la comarca, es pretén evitar la concentració de persones, i per això s’ha optat per suspendre totes les activitats culturals fins al 31 de gener .

Segons les restriccions establides per la Generalitat Valenciana amb caràcter general per a tot el territori de la Comunitat Valenciana des del passat 7 de gener, no es permeten els esdeveniments o activitats amb concentració de persones. Es consideren com a tals els espectacles públics, activitats recreatives i socioculturals, exhibició d’animals i celebracions populars.

Des de l’Ajuntament d’Ondara s’ha fet una crida a la responsabilitat i a la consciència de la ciutadania, així com al respecte de les mesures establides, per a contindre el contagi.

Publicado en Actualitat, Cultura.