EL 100% DE LES PERSONES RESIDENTS I PERSONAL LABORAL DE LA RESIDÈNCIA MARE DE DÉU DE LA SOLEDAT D’ONDARA JA HAN SIGUT VACUNADES CONTRA EL COVID-19

Pepita Mira, de 82 anys, ha sigut la primera persona vacunada en la Residència d’Ondara, de les 40 a les que se’ls ha administrat la vacuna

Ondara, 11.01.21. Pepita Mira, de 82 anys d’edat, ha sigut la primera persona resident en la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, que ha sigut vacunada contra la covid-19. S’ha mostrat molt satisfeta de rebre la vacuna perquè, segons va comentar ella mateixa, prompte podrà abraçar. Pepita va ser la primera a rebre la vacuna, de les 40 persones en total que van ser vacunades aquest passat dissabte 9 de gener en la Residència d’Ondara. Al 100% dels residents i del personal laboral del centre se li va administrar la primera dosi de la vacuna Pfizer contra el covid-19, com ha confirmat la directora de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara, Paqui Ferrando. En tan sols dues hores s’havia vacunat a tots i totes; van començar el procés a les 8:30 hores i a les 10:30 hores ja havien acabat.

En 21 dies rebran la segona dosi. Els pròxims dies hauran d’estar més alerta, perquè la incidència actual és molt alta i cal evitar els contagis en tractar-se de població de risc. En rebre la segona dosi encara caldrà esperar altres 7 dies perquè estiguen immunitzats.

L’equip sanitari que ha administrat la vacuna ha estat integrat per l’infermer de la Residència (que també treballa a l’hospital) i la seua dona que és infermera, i de metge va estar Sol Ferrando, que pertany a la Junta del Patronat de la Residència. Amb la col·laboració del propi personal del centre, coordinadora, i auxiliars.

Des de la Residència d’Ondara es mostren molt esperançats en que amb l’administració de la vacuna es puga aconseguir tornar a la normalitat, i comencen a veure la llum al final d’un any tan complicat per la pandèmia.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.