L’AJUNTAMENT D’ONDARA RENOVA EL CONVENI AMB LA UNED DE DÉNIA PER A LA REALITZACIÓ DE PRÀCTIQUES DE L’ALUMNAT EN L’ADMINISTRACIÓ LOCAL

Ondara, 20.11.20. L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i la Directora del C.A. UNED de Dénia, Raquel Martí, van subscriure ahir la renovació del conveni perquè l’alumnat de la UNED Dénia puga realitzar pràctiques laborals a l’Ajuntament d’Ondara. En la reunió, celebrada en l’Ajuntament d’Ondara, també es van abordar futures col·laboracions en materia de l’Agenda 2030.

L’Ajuntament d’Ondara i el C.A. UNED Dénia van renovar, d’aquesta manera, la signatura dels Convenis per a Cooperació Educativa. Gràcies a aquest conveni, l’alumnat de la UNED podrà realitzar, d’una banda, pràctiques acadèmiques externes (curriculars) perquè els/les estudiants de la UNED que cursen ensenyances oficials de Grau o conduents a l’obtenció d’un títol de Màster Universitari, puguen completar la formació amb la realització de pràctiques professionals i el desenvolupament del Treball Fi de Grau i Treball Fi de Màster. D’altra banda, podran realitzar pràctiques extracurriculars o voluntàries per a complementar la seua formació. Les pràctiques tindran una duració de 750 hores per als estudis de Grau; en el cas de Doctorat com a màxim 1.500 hores per curs acadèmic. En finalitzar les pràctiques, l’Ajuntament d’Ondara i la UNED lliuraran a l’estudiant un certificat.

La Directora del C.A. UNED de Dénia, Raquel Martí, va destacar que amb la signatura “renovem el conveni de col·laboració amb els nostres consorciants per a benefici mutu d’estudiants i dels ajuntaments en la formació i experiència professional. És una oportunitat recíproca d’adquirir experiència laboral en l’administració local i un retorn de la inversió realitzada a través del compromís dels nostres patrons, en aquest cas amb l’Ajuntament d’Ondara”.

La realització de les pràctiques serà coordinada per Carmen Mas, Coordinadora i Professora Tutora del COIE del Centre Associat a la UNED de Dénia junt amb el professorat dels diferents graus i la persona de contacte en l’Ajuntament d’Ondara. La renovació de la signatura d’aquests dos convenis forma part de les diferents iniciatives i activitats que el C.A. UNED Dénia realitza per a facilitar al màxim l’èxit professional del seu alumnat, una prioritat que sempre té present.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.