LA REGIDORIA DE SANITAT D’ONDARA INFORMA DEL CURS GRATUÏT ONLINE «INTOLERÀNCIES I REACCIONS AL·LÈRGIQUES INFANTILS» DEL COL·LEGI D’INFERMERIA D’ALACANT

La Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Mª Carmen Velázquez, ha informat de la pròxima celebració, via telemàtica, del curs gratuït del Col·legi d’Infermeria d’Alacant titulat “Intoleràncies i reaccions al·lèrgiques Infantils”.

El curs es podrà realitzar a través de SalusLife, servei de formació online del Col·legi dirigit a la ciutadania, i podrà ser realitzat per totes les persones majors de 18 anys. Les persones entre 14 i 18 anys podran inscriure’s després d’incloure el consentiment dels seus pares.

La inscripció es pot realitzar ja a través de la següent adreça web: https://www.saluslife.app/alicante .

El curs “Intoleràncies i reaccions al·lèrgiques Infantils” s’impartirà entre el 23 de novembre i el 21 de desembre, a través d’aquesta web:

https://www.saluslife.app/cursos/intolerancias-y-reacciones-alergicas-infantiles

Un 30% de les xiquetes i xiquets europeus pateix rinitis o conjuntivitis al·lèrgica, mentre que fins a un 20% pateix asma i un 15% afeccions cutànies al·lèrgiques. Si a açò li unim que entre el 3-7% pateixen algun tipus d’intolerància, pareix necessari que les mares, pares i la resta de persones que estiguen en contacte amb ells, hagen de saber identificar els signes i símptomes d’alarma tant en intoleràncies com de reaccions al·lèrgiques que puguen causar una anafilaxi i com a conseqüència la mort del menor. El curs “Intoleràncies i reaccions al·lèrgiques infantils” està estructurat en 5 temes, en els que s’aclariran les diferències entre intolerància i al·lèrgia, es detallaran les causes i intoleràncies més comunes, es defineix què són les al·lèrgies, els seus símptomes i com actuar en cas de la seua detecció, inclús s’aborda com actuar davant d’una reacció anafilàctica.

La formació es realitzarà a través d’un complet, però al mateix temps senzill, campus virtual. Aquesta activitat està emmarcada en la política del Col·legi d’Infermeria d’Alacant de promocionar la salut i la prevenció de la malaltia entre els membres de la nostra societat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.