LA REGIDORIA DE JOVENTUT D’ONDARA PROPOSA UNA “ESCAPE ROOM” PER AQUEST DISSABTE 19 DE SETEMBRE: “HARRY POTTER Y EL RESCATE DEL HIPOGRIFO”

És la segona vegada que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a Ondara; es farà a la Casa de Cultura, i és gratuït

Aquesta activitat compta amb un protocol propi de seguretat i higiene davant la COVID19

Ondara, 14.09.20. “Harry Potter y el rescate del Hipogrifo”. Eixe és el misteri que hauran de resoldre els i les participants en l’Escape Room que ha organitzat el Centre d’Informació Juvenil – Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ondara (un departament que dirigeix l’Alcalde, José Ramiro), per a aquest dissabte 19 de setembre, a la Casa de Cultura d’Ondara. L’Escape Room d’Ondara compta amb la col·laboració de la Diputació Provincial d’Alacant.

Es tracta de la segona vegada que s’organitza un esdeveniment d’aquestes característiques a Ondara. Els Jocs d’escapisme o Escape room consisteixen a intentar escapar d’una habitació en la qual has entrat amb el teu grup d’amics i fer-ho en menys d’un temps definit. Per a poder aconseguir-ho cal resoldre una sèrie de jocs que, dins de la sala, estan preparats per a ser resolts gràcies a l’observació, enginy, joc en equip, etc . Són, per tant, jocs per a grups en els quals cal superar una sèrie de reptes dins de l’habitació, ajudats per pistes, detalls i elements que es troben dins de la sala. Una divertida activitat que es desenvoluparà en aquest cas dins de la Casa de Cultura d’Ondara, el dissabte 19 de setembre en horari de 16 a 21 hores, amb una durada aproximada de 20 minuts. Es farà per grups de 4 persones. Va dirigit a persones de 12 a 30 anys (tindran preferència els/les joves d’aquesta franja d’edat).

Aquesta activitat compta amb un protocol propi de seguretat i higiene davant la COVID19 (màscares, aforament limitat i controlat, desinfecció després de cada passe, ús de gel hidroalcohòlic…)

Es tracta d’una activitat gratuïta, i la inscripció s’ha de realitzar prèviament per correu en joventut@ondara.org o en la web de https://lajoiadelacultura.ondara.org/ ; també es pot fer de forma presencial a la Casa de Cultura d’Ondara. La inscripció es pot realitzar tant en grup com de forma individual. Les persones interessades també es poden inscriure al Whatsapp del Centre d’Informació Juvenil: 667949702.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.