ELS AUTÒNOMS I AUTÒNOMES D’ONDARA PODRAN DEMANAR AJUDES PER A FER FRONT ALS EFECTES DE LA COVID-19

Les persones interessades hauran de presentar la inscripció i la documentació necessàries per via telemàtica des del dia 1 fins al 20 de setembre.

Ondara, 26-08-2020. El Butlletí Oficial de la Província d’Alacant (BOPA), ha publicat les ajudes que s’han atorgat a les autònomes i autònoms d’Ondara que s’hagen vist afectats pels efectes de la COVID-19. La dotació de la subvenció ascendeix a un màxim de 35.570 euros i l’Ajuntament d’Ondara podria augmentar aquesta quantitat en funció del nombre de peticions. Tota la tramitació anirà a càrrec de l’ajuntament i el termini per a presentar tota la documentació serà des del dia 1 fins al dia 20 de setembre de forma telemàtica per mitjà del web www.ondara.org

L’objectiu d’aquestes ajudes és impulsar l’activitat econòmica a Ondara i protegir les persones que s’han vist afectades per les conseqüències econòmiques de la COVID-19.

Per a qualsevol dubte o informació les interessades i interessats podran posar-se en contacte amb l’oficina de l’ADL d’Ondara.

Publicado en Actualitat, AFIC.