S’AJORNA FINS AL PRIMER TRIMESTRE DE 2O21 EL COMENÇAMENT DELS CURSOS DE CULTURA QUE IMPARTEIX L’AJUNTAMENT D’ONDARA

Ondara, 25.08.20. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la seua Regidoria de Cultura, ha anunciat que es preveu començar els cursos de cultura a partir del primer trimestre de 2021, sempre que la situació sanitària per l’epidèmia del coronavirus ho permeta en eixa data.

Aquests cursos, de molt variada temàtica (balls, idiomes, ioga, o pilates, entre altres matèries), tradicionalment es venien impartint per l’Ajuntament d’Ondara a partir del mes d’octubre; però enguany, la preocupació per la situació sanitària, sumat a que els cursos es realitzen en espais tancats, ha motivat que s’haja pres la decisió d’ajornar el seu començament de moment. Sempre que siga possible, començarien al gener de 2021.

D’altra banda, respecte als cursos de natació i les escoles esportives municipals, s’estan implementant els corresponents protocols perquè puguen començar de forma habitual aquesta temporada, sempre que siga possible, donada la canviant situació sanitària.

Publicado en Actualitat, Cultura.