ONDARA TORNARÀ 33.700 EUROS ALS USUARIS DELS CURSOS DE CULTURA I ESCOLES ESPORTIVES A TRAVÉS DE LA TARGETA CIUTADANA

Ondara, 23.06.20. L’Ajuntament d’Ondara ha aprovat en Junta de Govern Local realitzar la devolució de la part corresponent als mesos en què no s’han pogut dur a terme els cursos d’esports i de cultura, a través de la “targeta ciutadana”.

Arran de la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i atès que les escoles esportives municipals organitzades per la Regidoria d’Esports, i els cursos organitzats per la Regidoria de Cultura van ser suspesos des de la declaració de l’estat d’Alarma, la Junta de Govern ha acordat realitzar la devolució de la part corresponent als mesos que no s’ha pogut realitzar les mencionades activitats mitjançant la Targeta Ciutadana. Les despeses totals són de 33.710 euros; a l’àrea d’esport corresponen 22.552 euros i a la de cultura 11.158 euros.

Segons ha detallat l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, la devolució d’aquests 33.710 euros en total, es realitzarà als usuaris per mitjà de la “targeta ciutadana” que podran arreplegar en breu a la Casa de Cultura i a l’oficina d’esports (pavelló).

Cada targeta serà nominal, i vindrà carregada amb la quantia econòmica que corresponga a eixa persona, de la devolució en cada cas. Eixa targeta es podrà utilitzar per a consumir la quantitat econòmica tornada en els comerços locals que s’hagen adherit a aquesta campanya inclosa en el Pla de Reactivació Econòmica Local. Junt amb la targeta, a les persones usuàries se’ls entregarà un llistat indicant els comerços i negocis on poden consumir o gastar la quantia econòmica que se’ls torna dels cursos de cultura i esports. En els pròxims dies s’indicarà quan es poden arreplegar les targetes.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.