COMENÇA LA CAMPANYA DE VIGILÀNCIA I PREVENCIÓ D’INCENDIS FORESTALS DE PROTECCIÓ CIVIL D’ONDARA

Ondara, 23.06.20. Ahir 22 de juny va començar la campanya “Voluntaritza’t amb el medi ambient”; campanya de vigilància i prevenció d’incendis en el municipi d’Ondara, que realitzen els integrants de l’agrupació de Protecció Civil d’Ondara durant els mesos d’estiu. Cal indicar que Protecció Civil Ondara desenvolupa la vigilància forestal en l’època estival des de l’any 2014. Aquest estiu 2020, la vigilància forestal a Ondara, dedicada a la prevenció d’incendis forestals durant la temporada de major risc, com són els mesos d’estiu, es realitzarà del 22 de juny al 14 de setembre, amb un grup de quatre persones voluntàries per dia, sent el seu horari de vigilància de 16 a 22 hores.

L’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, es va reunir ahir amb els voluntaris de Protecció Civil i amb el cap de la Policia Local, Antonio Galiano, i va aprofitar per a agrair la gran labor que realitzen de forma desinteressada en benefici del municipi, tant en matèria de prevenció d’incendis com també donant suport als actes i activitats, així com en situacions d’emergència.

Entre els principals objectius d’aquesta nova campanya d’estiu es troben la vigilància forestal i actuacions dissuasòries; la sensibilització entre veïns i visitants; l’educació ambiental i coneixement del medi forestal que ens rodeja; i l’augment del voluntariat.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.