MÉS SEGURETAT I MENYS MANTENIMENT: ES TRANSFORMA DE FONT A ROTONDA ENJARDINADA ENFRONT DEL LLAVADOR

Ondara, 18.06.20. L’Ajuntamentd’Ondara ha convertit una font, que requeria de constant manteniment, en una rotonda enjardinada de baix consum hídric, amb plantes resistents i flors de temporada. Així ho ha anunciat el Regidor de Medi Ambient, Pere Picornell, després de les tasques realitzades per la brigada SINMA d’obres i serveis durant aquestes últimes setmanes, i que han culminat hui.

Amb aquesta transformació s’aconsegueix més seguretat i un menor manteniment. Cal recordar que, com a mesura de seguretat contra el Covid-19, a principis de l’estat d’alarma es van buidar totes les fonts municipals. Ara, aquesta font ubicada enfront del Llavador, en la confluència dels carrers Sant Domènec, Verge dels Dolors i Avinguda Doctor Fleming, queda convertida en una rotonda amb jardí, de fàcil manteniment i que no requereix constants reparacions. No obstant això, les obres realitzades permeten revertir l’ús de la rotonda, per si en un futur es tornara a instal·lar la font.

Les obres realitzades en l’entorn han inclòs la instal·lació d’una barana per a dotar de més seguretat al vianant enfront dels vehicles que circulen per la rotonda, en la baixada del carrer Sant Domènec.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.