COL·LOQUEN TRAMPES PER A LA PROCESSIONÀRIA DEL PI A ONDARA

trampes (1)trampes (2) trampes (3)trampes (4) trampes (5)

Ondara, 09.06.20. La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Pere Picornell, ha informat de la col·locació de trampes per al control biològic de la plaga de la processionària del pi. Les trampes estan sent col·locades per la Brigada Municipal d’Ondara i per l’alumnat del Taller d’Ocupació “Segària: Un parc per a tots i totes”, comprenent un total de 40 hectàrees de tot el terme municipal, incloent-hi el parc públic Segària, atès que cada trampa és d’ampli espectre i comprèn més de dos hectàrees.

Les trampes per a la processionària del pi, per ser innòcues per a persones i animals, estan especialment indicades per al seu ús en zones verdes, parcs públics i la resta d’àrees a l’aire lliure amb presència de pins i que siguen visitades sovint.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.