HUI COMENÇA EL REPARTIMENT DE PACKS HIGIÈNICS PER A TOTES LES LLARS D’ONDARA

divendres

Ondara, 29.05.20. A partir de hui divendres 29 de maig, començarà a realitzar-se per part de l’Ajuntament d’Ondara l’anunciat repartiment, casa per casa, d’un pack higiènic, compost per màscares higièniques reutilitzables per a tota la família; guants, gel hidroalcohòlic, i un premi per als xiquets i xiquetes. Cada paquet de productes estarà personalitzat en funció de les persones que visquen en eixa llar i les seues respectives edats.

El repartiment començarà hui, per part de personal de l’Ajuntament. El repartiment es realitzarà casa per casa, i per a això es comunicarà amb antelació els dies i hores de repartiment en cada zona.

DIVENDRES 29 DE MAIG – HORARI A REPARTIR A PARTIR DE LES 17 HORES: (Atenció: a les cases que no estiguen, es deixarà un paper indicant que poden anar a arreplegar el pack al Prado de dilluns a divendres de 10.00-13.00 i de 17.30-19.30 hores**)

CARRERS:

  • Avinguda Alacant

  • Carrer Alcalde Salvador Cabrera

  • Carrer Alfatares

  • Partida Alfatares

  • Carrer Antic Camp de futbol

  • Carrer Antonio Ramos Carratalà

  • Carrer Ausiàs March

  • Partida Benicarrac

  • Carrer Berenguer de Palau

  • Carrer Blasco Ibáñez

Publicado en Actualitat, Ajuntament.