PORTAL DE LA MARINA ES BOLCA AMB ONDARA: DONACIONS A LA RESIDÈNCIA, MATERIAL SANITARI I COMPRA PER A LES FAMÍLIES MÉS NECESSITADES

Ondara, 11.05.20. El Centre Comercial Portal de la Marina, propietat de Lar España Real Estate Socimi i gestionat per Grupo Lar a través de Gentalia, s’ha bolcat amb l’Ajuntament d’Ondara per a col·laborar i ajudar a pal·liar la crisi derivada del COVID-19 amb diferents mesures dirigides a diversos col·lectius de la ciutadania d’Ondara; unes mesures que s’han concretat a través d’aportacions i donacions en col·laboració amb l’Ajuntament d’Ondara.

D’una banda, i tenint en compte que el col·lectiu de persones majors de la Residència Mare de Déu de la Soledat d’Ondara és el més vulnerable i el de major risc durant aquesta crisi, des del Centre Comercial Portal de la Marina s’ha realitzat la donació de quatre tauletes tàctils electròniques perquè les persones majors puguen comunicar-se amb els seus familiars. La donació ha sigut efectuada per la directora del Centre Comercial, Virginia Carrasco, en presència de l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, i de la directora de la Residència, Paqui Ferrando. Ambdós han agraït al Centre Comercial aquesta donació, que els vindrà molt bé perquè els i les majors residents puguen mantenir el contacte amb els seus sers volguts i ajudar-los a portar de la millor manera possible la quarantena a la població de més risc degut a la seua edat. Cal recordar que des del principi del confinament, no estan permeses les visites a la Residència d’Ondara per a més seguretat, a fi d’evitar contagis entre aquest col·lectiu tan vulnerable.

donacio residencia portal de la marina

D’altra banda, el Centre Comercial Portal de la Marina ha col·laborat amb l’Ajuntament d’Ondara ajudant a més d’una vintena de famílies especialment vulnerables, fent-los la compra de forma personalitzada i atenent les seues necessitats específiques. D’aquesta manera, en col·laboració amb la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ondara (els treballadors socials de la Massma van determinar els casos de les famílies que han sigut ateses), i amb el suport logístic de l’Hipermercat Carrefour, s’ha atès a les famílies més desfavorides, coneixent-les i fent-les hui lliurament de productes d’alimentació, alimentació infantil i bolquers, amb aliments bàsics frescs i congelats on s’ha tingut en compte a les famílies amb xiquets/es menors de 10 anys. Des del departament de Serveis Socials es va realitzar un llistat de necessitats en funció de les seues prioritats; mentre que Carrefour es va encarregar de tota la logística i de preparar les comandes, sense cost addicional per al centre. La compra ha sigut entregada aquest mateix matí als famílies, amb l’assistència de l’Alcalde, José Ramiro, la Regidora de Serveis Socials, Mª Carmen Velázquez, la directora de Portal de la Marina, Virginia Carrasco, i de treballadors de Carrefour. Virginia Carrasco, directora del centre comercial, ha afirmat “Portal de la Marina forma part d’aquesta societat i hem de contribuir a pal·liar al màxim les conseqüències derivades de la pandèmia; creiem que ajudant d’aquesta manera tan personalitzada és la millor forma de cobrir les necessitats de les famílies més vulnerables”.

btr

A més, el Centre Comercial Portal de la Marina ha realitzat també una donació econòmica a l’Ajuntament d’Ondara per a la compra de material higiènic sanitari per als ciutadans d’Ondara (màscares, guants, hidroalcohol…).

Aquestes donacions han sigut agraïdes per l’Alcalde d’Ondara, José Ramiro, el qual ha destacat que aquestes accions solidàries vindran a sumar-se a les mesures que està impulsant el propi Ajuntament a través del seu departament de serveis socials i de la Massma, així com al repartiment de material sanitari entre la població que es va a efectuar pròximament.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.