LA POLICIA LOCAL D’ONDARA INTERPOSA 18 DENÚNCIES EN LA 8a SETMANA DE l’ESTAT D’ALARMA

Amb l’entrada hui en la Fase 1, des de la Policia Local es recorda a la població que segueixen vigents les franges horàries i mesures per a passejar i fer esport, amb excepció que des d’avui està permès que isca tota la unitat familiar en l’horari establit

Ondara, 11.05.20. Amb motiu de l’Estat d’Alarma, des de la Policia Local d’Ondara es realitza una intensa labor per a fer complir les mesures de confinament decretades pel Govern. El cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat que en la huitena setmana de confinament per l’Estat d’Alarma, del 4 a l’11 de maig, s’han interposat a Ondara 18 denúncies. Durant la darrera setmana, s’ha identificat a un total de 30 persones, i en el cas dels controls de vehicles, 3 d’ells no portaven justificant ni complien els requisits. Les denúncies han sigut principalment a persones reincidents, a altres que realitzaven visites fora del seu terme municipal, i a persones que anaven a fer la compra en parella.

El cap de la Policia Local d’Ondara ha recalcat que durant la setmana passada es van intensificar les labors d’informació perquè moltes persones incomplien les franges horàries i situacions permeses en cadascuna; principalment, s’ha notat durant la setmana passada que eixien a passejar diverses persones que no eren de la mateixa unitat familiar i que es feia esport en grup (qüestions, ambdues, no permeses en Fase 0).

D’altra banda, a partir d’avui dilluns 11 de maig, quan Ondara, igual que la resta de la Marina Alta, entra en la Fase 1 de la desescalada, Antonio Galiano ha matisat que en canviar de fase es canvien algunes de les restriccions, encara que no totes. Ha puntualitzat que es mantenen les franges horàries i les restriccions a l’hora de fer esport (ha de ser individual i dins del terme municipal); passejar, i eixir amb menors de 14 anys; si bé, a partir d’ara, pot eixir tota la unitat familiar al mateix temps, respectant la franja horària (eixint en l’horari de passeig dels menors, màxim a 1 quilòmetre del domicili, i durant 1 hora). Galiano recorda que no es pot utilitzar el vehicle per a anar a passejar o a la platja.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.