ONDARA PROPOSA PER AL DIUMENGE 19 D’ABRIL UNA FESTA SANTJAUMERA ALS BALCONS

3MESOSSANTJAUME

Ondara, 07.04.20. Són moltes les persones que en aquests temps difícils de crisi sanitària i confinament desitgen tindre uns moments d’animació i d’evadir-se. Per a fer més suportable la càrrega psicològica de la població en aquests dies, des de la Regidoria de Festes i Tradicions de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Miguel Gomis, es proposa la celebració de la iniciativa «Festa Santjaumera als balcons i a les terrasses» per al diumenge 19 d’abril, amb el lema #Quedatencasa .

La proposta s’articula per mitjà de l’emissora municipal La Veu d’Ondara, a través de les ones (107.4 Fm) i del seu Facebook (https://www.facebook.com/laveudondara/ ) , i inclourà música santjaumera i dedicatòries enviades prèviament per Whatsapp (10h); fer «la dinaora» des dels balcons i terrasses (12h); un missatge de la regidoria de festes i l’alcaldia (12:15h) i un pre-pregó de la quintada 2020 (13h); fer paelles des dels balcons (14h), retransmetre un concurs d’entrades de bous pel Facebook (15h), i un concert de Bajoqueta Rock per la ràdio (15:30h). Es demana que la gent es pose el blusó o samarreta de la seua penya o quintada.

Per la celebració d’aquesta festa es demana a la ciutadania d’Ondara que pose decoració santjaumera als balcons i finestres, i que les dedicatòries s’envien del 13 al 15 d’abril al num. 667949702, fent una nota de veu per Whatsapp indicant el nom, penya o quintada, dedicatòria i cançó que es dedica.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.