DONACIÓ DE SANG EN TEMPS DE CORONAVIRUS: COM DONAR SANG AQUEST DIMECRES 8 D’ABRIL A ONDARA

sang 8-4-20 ONDARA

La donació de sang es realitzarà el dimecres 8 d’abril de 17 a 20:30 hores, al Centre Social Trini Reyes d’Ondara. Si vols donar, ja que la sang és molt necessària, telefona al 650372214. Per a guardar els protocols establits, et cridaran i podràs acudir al Centre Social en el moment adequat

Ondara, 06.04.20. Aquest dimecres 8 d’abril, es realitzarà una donació de sang a Ondara, de 17 a 20:30 hores. Igual que l’anterior, realitzada també durant l’estat d’alarma, en aquesta ocasió es torna a canviar l’emplaçament previst (era una marató de donació de sang a la Casa de Cultura) pel Centre Social Trini Reyes d’Ondara, segons ha confirmat la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez.

La principal novetat d’aquesta convocatòria, és que les persones que vagen a acudir a donar sang, han de cridar primer al telèfon 650372214 perquè els avisen quan han d’acudir al Centre Social. L’objectiu d’aquesta mesura és per a mantindre el confinament per l’alarma sanitària, i tindre al carrer a persones amb causa justificada.

Des del Centre de Transfusions s’han posat en contacte amb les persones donants perquè acudisquen aquest dimecres 8 d’abril a donar sang, atès que és més necessari que mai. En la donació se seguiran totes les mesures i protocols de seguretat necessaris.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.