ONDARA DESINFECTA DIÀRIAMENT LES ZONES MÉS TRANSITADES

desinfeccio coronavirus (1)desinfeccio coronavirus (2) desinfeccio coronavirus (7)

Es demana civisme a la ciutadania a l’hora d’arreplegar els excrements de les mascotes

Ondara, 31.03.20. No hi ha res tan important com la neteja i desinfecció de tots els carrers d’Ondara en aquests moments. Per aquest motiu, l’Ajuntament d’Ondara realitza (des que va començar el confinament per l’estat d’alarma) la desinfecció, amb una solució a base de lleixiu (seguint el protocol del Ministeri i de la Conselleria), de les zones més transitades de la via pública en el nucli urbà d’Ondara. Un treball que estan realitzant treballadors municipals i de l’empresa municipal SINMA Ondara, com ha recordat el cap de la brigada municipal, Toni Albert Crespo, qui ha informat que, per a realitzar aquestes tasques, disposen dels equips i materials de protecció necessaris.

D’una banda, s’està realitzant la desinfecció diària a càrrec de la unitat de neteja de Sinma, en tots els contenidors d’Ondara i de l’extraradi; i d’altra banda, la brigada està duent a terme la desinfecció en llocs de pas especialment transitats, com poden ser els voltants dels supermercats, centre de salut, o farmàcies. La idea és desinfectar tots els carrers del poble, i per a això s’està seguint un calendari. S’ha fumigat amb camions tot l’entorn del Prado, centre històric, també la zona de Pamis, Blasco Ibáñez, i s’arribarà a tots els carrers per a fer una desinfecció general. Especialment, es realitza de forma diària en les zones de més trànsit.

desinfeccio coronavirus (3)desinfeccio coronavirus (4) desinfeccio coronavirus (5)desinfeccio coronavirus (6)

D’altra banda, el servei de recollida de fem continua treballant al 100%. S’ha tornat a apel·lar a la ciutadania perquè deposite el fem dins dels contenidors, en les hores establides; perquè no deixe les bosses de fem fora de contenidors, i perquè no traguen trastos ni efectes (aprofitant per a realitzar una neteja de casa durant el confinament), perquè tot això va en detriment del bon servei i lleva als treballadors municipals temps del que és veritablement important ara: desinfectar la via pública.

Des del servei de neteja viària s’aprofita per a recordar a la població la necessitat d’arreplegar els excrements de les mascotes, perquè s’ha comprovat que han augmentat les persones incíviques que aprofiten la poca circulació de persones pels carrers, per a no arreplegar els excrements.

Publicado en Actualitat, AFIC.