LA POLICIA LOCAL D’ONDARA IDENTIFICA A 56 PERSONES I INTERPOSA 15 DENÚNCIES EN LA SEGONA SETMANA DE CONFINAMENT

Policia_Local_Ondara

A partir d’avui 30 de març, s’intensifiquen els controls

Ondara, 30.03.20. Amb motiu de l’Estat d’Alarma, des de la Policia Local d’Ondara es realitza una intensa labor per a fer complir les mesures de confinament decretades pel Govern. Respecte d’això, el cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha informat que en la segona setmana de confinament, del 23 al 29 de març, s’han identificat a un total de 56 persones, i s’han interposat 15 denúncies. A més s’han parat a 30 vehicles en els controls realitzats conjuntament amb la Guàrdia Civil. Segons indica, en ser Ondara un punt de confluència de carreteres, hi ha molts vehicles de fora, sent, la major part dels denunciats, reincidents i de fora.

D’altra banda, el cap de la Policia Local d’Ondara ha anunciat que des d’avui dilluns 30 de març s’intensificaran els controls, i que es posaran denúncies de forma contundent, perquè la gent ja compta amb informació suficient i sap que estem davant d’una alerta sanitària.

Les persones que isquen de casa, hauran de portar justificant d’empresa en el cas de treballar en els serveis essencials que continuen en actiu de forma presencial; les persones que isquen per a atendre a majors o dependents, que porten còpia del DNI de la persona a qui atendran, i respecte als què han d’eixir per a donar de menjar als animals, es recomana porten damunt algun tipus de justificant (tipus cartilla sanitària de l’animal, fotos o algun tipus d’identificació).

La Policia Local d’Ondara ha informat també de que se suspèn el canvi d’estacionament mensual mentre dure l’estat d’alarma. A partir d’aquest dimecres 1 d’abril 2020, no serà necessari canviar els vehicles de costat del carrer, i podran romandre en el mateix lloc en què estan aparcats actualment. L’objectiu d’aquesta mesura és evitar que la gent isca de casa. A Ondara, en molts vials del centre del nucli urbà, es canvia de costat d’estacionament cada dia 1 del nou mes; mesos parells en un costat, mesos imparells en l’altre. Aquest canvi no es realitzarà mentre dure l’estat d’alarma. Des de la Policia Local d’Ondara es recorda que el telèfon d’atenció a la ciutadania és el 965766666 o 686999897; també el 112 i el 092. El telèfon del major d’Ondara és el 677996948.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.