L’AJUNTAMENT D’ONDARA CONCEDEIX LES AJUDES AL TRANSPORT PER A 19 ESTUDIANTS, DESTINANT UN TOTAL DE 4.683 EUROS

Ondara, 25.03.20. L’Ajuntament d’Ondara, en Junta de Govern Local, (que mentre dura l’estat d’alarma se celebra de forma telemàtica), va acordar ahir concedir les ajudes econòmiques individualitzades al transport per a un total de 19 estudiants que s’havien presentat a la convocatòria de la Regidoria d’Educació, dirigida a aquells que cursen estudis fora del municipi, durant el curs 2018-2019.

Es tracta de beques al transport dirigides a persones que cursen estudis reglats (universitaris, de batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior) que no puguen realitzar-se a Ondara. Vistes les sol·licituds i documentació presentades pels estudiants beneficiaris d’aquestes ajudes econòmiques individualitzades, la Junta de Govern ha acordat concedir les ajudes, que oscil·len entre els 126,58 euros i els 316,45, a 19 estudiants beneficiaris. En total s’havien presentat a aquestes ajudes 22 estudiants. D’ells, es concedeixen a 19; 2 s’han denegat per no complir els requisits de les bases, i 1 requereix esmenar la documentació.

L’Ajuntament d’Ondara destinarà un total de 4.683,46 euros al pagament de les ajudes. Des de l’Ajuntament d’Ondara es realitzaran els ingressos corresponents als beneficiaris en els pròxims dies. Les subvencions de transport van ser convocades per la Regidoria d’Educació a l’octubre de 2019, i anaven destinades als estudiants d’Ondara que hagueren cursat estudis reglats d’ensenyament no obligatori fora del propi municipi pertanyents al curs 2018/2019 (estudis universitaris, de batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà i superior).

Publicado en Actualitat, Ajuntament.