EL CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL D’ONDARA INFORMA DE LA PRÒRROGA DELS TERMINIS PER A SOL·LICITAR L’AJUDA AL LLOGUER JOVE 2020

PRORROGA AJUDES ALQUUILER JOVE

Ondara, 17.03.20. Des del Centre d’Informació Juvenil d’Ondara s’ha informat que els terminis per tal de sol·licitar les Ajudes al Lloguer Jove 2020 (Conselleria de Vivenda i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana) quedaran prorrogats mentre dure l’Estat d’alarma (inicialment el termini per a presentar les sol·licituds era del 27 de febrer al 31 de març 2020, però aquest termini s’ha prorrogat).

El Centre d’Informació Juvenil (ubicat a la Casa de Cultura d’Ondara) romandrà tancat a l’atenció al públic, al igual que la resta de serveis municipals d’Ondara, però es farà un esforç per tal de poder tramitar les ajudes per mitjà del correu electrònic al correu joventut@ondara.org. Les persones interessades poden posar-se en contacte via e-mail, i se les atendrà a la major brevetat possible.

CENTRE D’INFORMACIÓ JUVENIL * AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.