COMUNICAT SINMA ONDARA – CORONAVIRUS

 Carrer Carlos Arniches  Pamis

Ondara, 16.03.20. Amb motiu de l’estat d’alarma pel coronavirus, des de l’empresa municipal SINMA Ondara, responsable de la recollida de residus, s’apel·la al veïnat d’Ondara perquè es coresponsabilitzen de la situació excepcional i pensen en aquelles persones que presten un servei com és la recollida de residus urbans i que, per les circumstàncies del seu treball, han de continuar estant treballant.

IMG-20170821-WA0002 IMG-20170821-WA0003

Des de Sinma es considera que és una mostra d’incivisme no fer cas de les indicacions dels contenidors i trobar-se un diumenge per la nit deixalles per tot arreu, prestatgeries metàl·liques, mobles, cartó i plàstic fora dels contenidors, i el contenidor buit (exemple: davant de la Plaça de Bous), contenidors plens d’orgànic i no anar a buscar un altre que està a menys de 50 metres, i deixar la bossa de fem per fora, etc.

Avinguda Dr. Fleming Carrer Azorín

Avinguda Dr. Fleming.

Quedar-te a casa no significa «quedar-me i traure després de netejar tot allò que em sobra i ara de sobte no ho vull»!!

SINMA ONDARA

Publicado en Actualitat, Ajuntament.