COMUNICAT AJUNTAMENT D’ONDARA AMB MOTIU DEL CORONAVIRUS – DILLUNS 16 MARÇ 2020

Ondara, 16.03.20. L’Ajuntament d’Ondara ha informat, davant del decret de la situació d’alerta per la crisi sanitària, de les mesures següents:

L’Ajuntament d’Ondara suspèn qualsevol tipus d’atenció presencial al públic, en tots els seus serveis municipals. Tots els edificis municipals romandran tancats i sense atenció al públic. Només es realitzarà atenció via telefònica o telemàtica. Els telèfons d’atenció seran els següents:

  • Oficines: 965766000

  • Policia Local Ondara: 965766666

  • ADL: 965766250

  • Jutjat de Pau: 677997044

Queda ajornada fins a nou avís tota la programació cultural de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara prevista per als mesos de març i abril. No es realitzarà el festival Gegant 2020 en Segària el diumenge de Pasqua 12 d’abril, un acte que queda ajornat de moment fins nou avís.

Se suspèn l’acte de La Passió d’Ondara, previst per al dissabte 4 d’abril, dins de la Setmana Santa d’Ondara. El rector d’Ondara informa de la suspensió de tots els actes de la Setmana Santa d’Ondara 2020: Passió, misses, processons, etc. Només se celebraran funerals, bodes, i batejos amb caràcter restringit de presència familiar. La parròquia de Santa Anna informa també que el Cementeri d’Ondara romandrà tancat fins a nou avís.

Des de la Regidoria de Sanitat d’Ondara s’informa que la donació de sang, prevista per a aquest dimarts 17 de març en el Centre de Salut d’Ondara, es realitzarà finalment en el Centre Social Trini Reyes d’Ondara, en el mateix horari, de 16:30 a 20:30 hores, a causa del tancament del Centre de Salut. Des del Centre de Transfusions CV es demana la màxima assistència a la donació de sang, perquè fa més falta que mai.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.