CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA – JORNADA 22 FEBRER 2020

ALEVÍ FEMENÍ

CARCAIXENT 31- 45 EEM ONDARA

El darrer dissabte les alevines es van desplaçar a Carcaixent per disputar el partit de la lligueta IR. El partit va començar amb molts nervis i imprecisions tant en atac com en defensa. Encara que el marcador era prou favorable aquest equip aleví no es va conformar només en tancar el marcador. En començar el segon quart les nostres alevines van fer un joc molt fluït repartint joc a tot l’equip. La segona part de l’encontre va ser calcada a la primera sense donar opció a l’equip local en cap moment. Al final de l’encontre les jugadores més noves van tindre opció de jugar bona cosa de minuts. Bé, un altre encontre més que demostra que aquesta generació ens donarà molt bones alegries. La setmana que ve comencem la tornada de la segona fase davant el conjunt de Pedreguer. Vull donar les gràcies als pares i mares per l’ànim acompanyant a l’equip allá on va. Sempre amunt equip!.

IMG-20200222-WA0000-1

ALEVÍ MASCULÍ

EEM ONDARA 52- 64 C.B.TERRALFAS

Jornada 7 de lliga que ens enfrontava a l’equip d’Alfaç del Pi, encontre que jugarem en casa el dissabte 22 a les 9:30 del matí.

Durant el primer temps es notava la superioritat de l’equip visitant, que mostrava molt bona mecànica de tir anotant 5 triples des de la línea de 6,25, nombres 13 i 23, amb molt bon treball atacante les nostres ajudes defensives, el que va Fer que en el descanso el resultat fora d’una diferència molt gran 23-44. En el segón temps vam aconseguir un canvi de dinàmica del partit, guanyant-lo 29-20, destacant el gran treball defensiu en les segones ajudes i l’encert de cara a cistella, en concreto en el cinqué quart amb un parcial a favor de 18-4. Va ser una victòria perdre només de 12 punts davant un equip com aquest

Aquest es el camí per a seguir treballant equip!!

INFANTIL MASCULÍ B

C.B.PAIDOS DÉNIA 28-44 EEM ONDARA

Segona victòria consecutiva que dona força a l’equip per a enfrontar la segona volta de la lliga.

Partit molt igualat durant tota la primera part, 26-25 en el marcador per a l’equip de Paidos. A banda d’igualat, també va ser un partit molt intens, amb molt de contacte el que mostrava les ganes i l’esforç que feien ambdós equips per endur-se els dos punts.

La segona part va començar molt bé per al nostre equip que s’esforçava en defensa per a deixar a Paidos en 0 punts en 3 quarts consecutius, el que va permetre que s’adelantarem en el marcador i arribar així al resulta final del partit.

Destacar el gran treball dels jugador gran de l’equip que cada vegada que agafaven un rebot es trobaven a 2 jugadors pràcticament penjats del braços.

Molt bona feina i a enfrontar la segona volta amb coratge i bona feina.

A seguir treballant equip!

IMG-20200222-WA0007

IMG-20200222-WA0006 IMG-20200222-WA0008

INFANTIL MASCULÍ A

EEM ONDARA 37-77 ELCHE BASKET CLUB

Continuem en les mateixes sensacions de competir durant gran part del partit, però les segones parts se’ns fan molt llargues per la falta de jugadors, el cansament físic i la poca aportació d’alguns jugadors que passen desapercebuts per la pista. Ens visitava el líder del grup, l’Elx Bàsquet Club, equip amb jugadors de gran envergadura, físics i molt de ritme. Durant la primera part del partit va estar igualada encara que amb xicotetes rentes per als visitants arribant al descans per baix en el marcador dels 10 punts de diferència per als d’Elx. Després del descans un mal quint període ens porta a encaixar un gran parcial. El següent els nostres son capaços de competir igualant el quart en tanteig, però els dos últims degut al cansament, l’Elx ho aprofita amb nombrosos contraatacs arribant al marcador final. En definitiva, sensacions creuades on els nostres tornen a competir demostrant que l’equip podria fer més, però que ens falten forces al final dels partits degut a l’alt ritme que imprimeixen els rivals d’aquesta lliga Preferent. Esperem recuperar als lesionats i treballar als entrenaments amb més ritme per poder arribar a competir millor els últims quarts de partit.

CADET FEMENÍ B

CB PICASSENT 15 – 30 EEM ONDARA

Comode partit de les ondarenques contra les colistes que varen estar tot el partit en zona. A pesar d’això, es va notar la intensitat en el joc del conjunt groguet que aprofità els contra-atacs i les entrades a cistella per a sumar punts i treure faltes a les rivals

CADET FEMENÍ A

EEM ONDARA 41 – 1 EEM GATA

Partit comode per a les locals les quals aprofitaren per a treballar el joc de passe i les finalitzacions en contra-atac.

JUNIOR MASCULÍ

C.B.XÀBIA 48-45 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

L´equip júnior masculí no realitzà un bon partit a Xàbia i la derrota fou la conseqüència llògica a la falta d´encert. El partit d´anada fou un dels millors dels ondarencs amb una gran intensitat en defensa i sense deixar que els millors jugadors del Xàbia entraren en joc. Els nostres començaren amb la intenció de repetir eixe treball però rapidament es vegué que el partit seria diferent ja que el Xàbia s´apoderava de la majoria de rebots i els donava segones opcions per anotar facilment. A més, els percentatges d´encert eren dolents i la defensa molt fluixa.Tot i això el nostres arribaren al descans per davant al tanteig 24-25.

A la segona part, el Xàbia es posà a defendre en zona i els nostres no trobaren solucions per anotar acabant quasi tots els atacs en tirs triples que malauradament no entraren. A falta de 5 minuts el Xàbia aconseguí un avantatge de 9 punts i els ondarencs intentaren una última remontada que quasi aconsegueixen tenint fins i tot l´últim tir del partit per a portar el partit a la prórroga.

En resum, partit marcat pel 5/33 en triples, els 18 rebots de més que agafaren els xabiencs i la major intensitat en defensa dels locals que s´endugueren una merescuda victòria.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 2, Joan Soler, Genís 8, Pau 15, Arturo, Adrian 12, Rubén 2, Joan Crespo, Sergi 6.

IMG-20200221-WA0020IMG-20200221-WA0016 IMG-20200221-WA0018

Publicado en Esports.