EL 12 DE MARÇ TORNA EL CICLE DE CAFÈS EMPRENEDORS – ONDARA ACTIVA AMB UNA XERRADA A CÀRREC DE JAUME GARCÍA, DIRECTOR GENERAL DE GARMOL

Cartell A3 Ondara Activa (2) - copia

Ondara, 24.02.20. El dijous 12 de març, torna el cicle «Cafés Emprenedors-Ondara Activa» a les 15:30 hores a la Casa de Cultura d’Ondara, amb una xerrada a càrrec de Jaume García, Director General de Garmol.

Garmol – carros de la compra, és una empresa familiar que porta des de 1968 fent el mateix: carrets de la compra diferents, amb qualitat, disseny i innovació. Els seus carros, ara, arriben fins a Japó.

«Cafés Emprenedors» és un cicle de xerrades informals d’empresaris locals per a emprenedors locals, dins del programa d’impuls per a la creació d’empreses “Ondara Activa” de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Ondara. Un cicle de xarrades a càrrec d’empresaris de la localitat, en les que aborden la seua trajectòria i visió del comerç i de l’empresariat local: “les històries dels empresaris ondarencs, contades i compartides per ells”.

Les persones interessades a assistir poden obtindre més informació i inscriure’s a l’oficina d’ADL-AFIC d’Ondara, telèfon 965766250, o per correu en adl@ondara.org .

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA – AJUNTAMENT D’ONDARA

Publicado en Actualitat, AFIC.