ONDARA RENOVA ELS CONVENIS DE COL·LABORACIÓ AMB LA COLLA DE DOLÇAINERS I TABALS D’ONDARA I AMB ONDARATTACK GRUP DE PERCUSSIÓ

convenis cultura 2020 (1) convenis cultura 2020 (2)

Ondara, 29.01.20. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, ha renovat per a enguany 2020 els convenis que l’Ajuntament d’Ondara manté amb dues entitats musicals locals: l’Associació d’Ondara Colla de Dolçainers i Tabals, i el grup de percussió Ondarattack. L’Ajuntament d’Ondara emmarca aquests convenis dins de la seua campanya d’ajudes i promoció de les diferents associacions locals.

En ambdós casos, a iniciativa de les Regidories de Cultura i de Turisme de l’Ajuntament d’Ondara, es proposa subscriure un conveni de col·laboració amb les dites associacions culturals, amb la finalitat de regular diverses actuacions al llarg de l’exercici 2020 organitzades o promogudes per l’Ajuntament. Per part de l’Ajuntament, els convenis han sigut subscrits per la Regidora de Cultura, Raquel Mengual. En el cas de l’Associació d’Ondara Colla de Dolçainers i Tabals, el conveni s’ha subscrit per Sergi Vidal (president de l’Associació d’Ondara Colla de Dolçainers i Tabals); i en el cas del grup de percussió Ondarattack, el conveni ha estat subscrit per Albert Llobell, (president del Grup o Associació Cultural “Ondarattack Grup de Percussió”).

Segons s’especifica al Conveni 2020 amb D’Ondara Colla de Dolçaines i Tabals, aquesta associació realitzarà al llarg de l’any 2020 un total de 14 actuacions, organitzades o promogudes per l’Ajuntament d’Ondara, que son les següents: Actuació dia de Reis (5 de gener); Actuació Sant Antoni (18 de gener); Dues actuacions Dia del Corpus (14 de juny); Actuació Processó del Crist (17 de juny); Actuació Processó de la Verge de la Soledat (9 de juliol); Dues actuació Diada del 9 d’Octubre (8 d’Octubre); Actuació de nadales (desembre); Arreplegada cartes Reis (3 de gener); Acompanyament als Reis Mags a missa i a la Residència (6 gener); Acompanyament a les mestresses (26 de juliol); Fira Comarcal (15 de novembre) i Dansà Festacarrer (juny). L’Ajuntament abonarà a l’Associació d’Ondara Colla de Dolçainers i Tabals un total de 6.500 euros en total de les actuacions, a càrrec dels crèdits pressupostaris de la Regidoria de Cultura.

Quant al Conveni 2020 amb Ondarattack Grup de Percussió, s’especifica que haurà de realitzar un total de 8 actuacions organitzades o promogudes per l’Ajuntament d’Ondara (el tipus d’activitats a realitzar consisteixen en desfilades amb una durada a determinar segons l’actuació i amb un mínim de 10 components), en les següents dates: Actuació Cavalcada de Reis (5 gener); Actuació Mig any de Sant Jaume (25 de gener); Actuació Gegant (12 d’abril); Actuació Cursa Circuit Marina (30 de maig); Actuació Carrosses Festes Soledat (6 de juliol); Actuació dia de Sant Jaume (25 de juliol); Actuació San Silvestre (desembre) i Actuació de lliure elecció. El preu global de totes les actuacions que es realitzen durant la vigència d’aquest Conveni és de 5.300 euros.

Publicado en Actualitat, Cultura.