INCIDÈNCIES PEL VENT A ONDARA – 21/22 DESEMBRE 2019

  • Per major seguretat, la piscina roman tancada per reparació des que el vent es portara el dissabte a la nit plaques de la coberta i trencara portes

  • El vent va causar la caiguda de materials d’obra de l’Espai Jove al barranc de l’Alberca i va trencar la barana

  • Van caure fanals, arbres, i panells informatius

Ondara, 23.12.19. La situació de forts vents viscuda aquest cap de setmana, en la nit i matinada del dissabte 21 al diumenge 22 de desembre, amb fortes ràfegues de vent, de fins a 100 km/h., va causar diverses incidències a Ondara, segons han informat les diverses Regidories de l’Ajuntament d’Ondara.

D’una banda, el vent va motivar que es desprengueren parts de la coberta de la piscina municipal d’Ondara, i es trencaren vidres de les portes de la instal·lació. La piscina es va haver de tancar ahir diumenge 22 de desembre al públic, per més seguretat dels usuaris. A fi de reparar la coberta, la piscina municipal d’Ondara romandrà tancada de moment, i no oferirà servei, segons s’ha informat des de l’empresa municipal SINMA, que gestiona la piscina. A més, per major seguretat, es procedirà a la revisió de totes les planxes de la coberta. Quan finalitzen les tasques de reparació, s’informarà la ciutadania de la pròxima reobertura de les instal·lacions de la piscina.

incidencies vent (1)incidencies vent (7) incidencies vent (6)

D’altra banda, la matinada de dissabte també va haver-hi altres desperfectes al poble. D’una banda, en l’obra (actualment en execució) de l’Espai Jove, el vent va causar la caiguda d’una bastida i materials d’obra, que van anar a parar al llit del riu Alberca, a la zona de l’Assut. En la caiguda, també es va destrossar la barana del barranc. Ahir es va inspeccionar l’obra per part de Policia Local, brigada, Regidories i empresa responsable, i hui dilluns, l’empresa adjudicatària s’ha posat en marxa per a adequar els desperfectes, arreplegar bastida i enderrocs, així com per a reposar la barana.

incidencies vent (3)incidencies vent (4) incidencies vent (5)

A més, el vent també ha sigut el causant de la caiguda d’un gran pi en la gespa de l’entrada oest al nucli urbà;

mes incidencies (1)

ha arrancat panells de l’aparcament públic de l’entrada nord (enfront del MasyMas) i també els panells informatius del poble de la rotonda d’accés des del Verger.

IMG-20191223-WA0004mes incidencies (2) mes incidencies (3)

Entre les incidències es troba també la caiguda d’un aparell d’aire condicionat en Blasco Ibáñez (que va requerir la presència dels bombers); i d’un fanal darrere de l’Auditori, entre altres desperfectes.

mes incidencies (4) mes incidencies (5) mes incidencies (6)

Publicado en Actualitat, Ajuntament.