CRÒNIQUES ESCOLA MUNICIPAL DE BÀSQUET D’ONDARA * JORNADA 21 DESEMBRE 2019

IMG-20191222-WA0000IMG-20191221-WA0000 IMG-20191221-WA0005 IMG-20191221-WA0007

IMG-20191221-WA0002 IMG-20191221-WA0001

BENJAMINS

C.B. EL VERGER 19-42 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els benjamins jugaren un partit molt disputat en Verger on tots els períodes estigueren molt igualats a excepció del tercer i cinquè que es decantaren a favor dels ondarencs de forma molt clara per 0-10 i 0-19 i que deixaren el partit totalment sentenciat.

Cal destacar la gran milloria dels ondarencs a l’hora de passar-se el baló que reflexa el bon treball que estan fent als entrenaments setmanals.

ALEVÍ FEMENÍ

EEM ONDARA 5- 45 EEM PEDREGUER 08

El darrer cap de setmana les alevines van disputar l’últim partit de la primera fase. L’encontre va començar amb una pressió molt forta per part de l’equip visitant, posant en el marcador un parcial massa gran. Les nostres alevines van lluitar fins el final davant un gran equip. La manca de jugadores va fer que les jugadores repetiren molts quarts on van fer el que van poder. Tanquem la primera volta de la lligueta IR amb balanç positiu de 6 victòries per 4 derrotes. Ara a descansar i agafar forces per disputar amb il.lusió la segona volta.

Desitjar un bon Nadal als pares i mares de l’equip i donar l’enhorabona a les xiquetes per tot l’esforç. Sempre avant equip!.

INFANTIL MASCULÍ A

CB PEGO 48-47 EEM ONDARA

Partit dur i intens com es preveia, marcat per la polèmica inclús abans de jugar-lo i on hi havia molt en joc, decantant-se per a l’equip local amb una cistella en fora de temps. Esportivament parlant, el partit fou tremendament igualat en tots els seus quarts i amb alternança en el marcador en molts moments. A pesar dels problemes físics i de lesions que afronta l’equip en les darreres setmanes, i amb l’ajuda de dos integrants de l’infantil B, els nostres varen lluitar i donar la cara davant un equip que es creix molt davant els nostres. A falta de segons els nostres es col·loquen per dalt al marcador però certes decisions priven als nostres d’aconseguir la victòria, a l’igual que en el partit de pretemporada, en aquest pavelló. Molts detalls a treballar però a pesar d’aquesta derrota injusta, sempre orgullós d’aquest l’equip.

EEM ONDARA 67-55 SCD CAROLINAS A

Segon partit jugat en menys de 24h de diferència i on es va notar, i molt, el cansament físic i sobretot mental de la derrota injusta en el dia anterior. Els nostres eixiren bé en el primer quart, sobretot en atac, però en defensa costava. En aquest primer quart es va agafar avantatge de huit punts, però en tots els posteriors quarts, el tanteig va ser molt igualat. Amb el pas dels minuts, es notava molt l’esforç del dia anterior i l’equip no estava sent l’habitual a que ens tenen acostumats. A pesar d’això, no deixaven de lluitar, esforçar-se tot i que les coses no eixiren. L’equip rival jugava bons minuts i amb gran encert es mantenia en partit, complicant molt la victòria dels nostres. A pesar de l’estrany i irregular partit, victòria que ens assegura la segona plaça del grup i l’ascens. Per aquest partit tornaren a jugar alguns amb moltes molèsties i altres no pogueren ni ser de la partida, tornant a reforçar l’equip amb jugadors de l’infantil B als quals agraïm la seua ajuda. Balanç molt bo en aquesta primera fase de la competició, perdent dos partits i els dos d’un únic punt. Ara toca recuperar forces i tornar a la segon fase amb la il·lusió de competir davant grans equips.

JUNIOR MASCULÍ

C.B. CALP 74-45 ESCOLES ESPORTIVES ONDARA

Els juniors no pogueren aconseguir la victòria en la seva visita a Calp on els locals imposaren el seu físic aplicant una defensa molt forta que no deixà que els ondarencs realitzaren el seu joc fluid de passes i sobrepassant-nos clarament en el rebot per 29-53.

Amb aquest paisatge els nostres jugadors plantaren clara fins al descans però un parcial de 22-8 al tercer període sentencià el partit.

Jugaren i anotaren: Andreu, Alberto 8, Joan Soler, Genis 1, Pau 4, Vicente 4, Arturo, Adrian 7, Rubén 11, Joan Crespo i Sergi 10.

Publicado en Esports.