EL 25 DE NOVEMBRE, ONDARA COMMEMORA EL DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE AMB L’OBRA DE TEATRE “DONA SOLA”

DONA SOLA cartell digital

Ondara, 22.11.19. El proper dilluns 25 de novembre es commemora el Dia Internacional contra la violència de gènere, i des de la Regidoria de Cultura i Igualtat de l’Ajuntament d’Ondara, dirigida per Raquel Mengual, s’ha programat l’obra de teatre «Dona Sola» de Dario Fo, sota la direcció de Rosa Catalán (professora de la Escola de Teatre d’Ondara), amb la interpretació de l’actriu Maria José Pedro. Lacte es realitzarà el dilluns 25 de novembre a les 20.30 hores a l’Auditori Municipal d’Ondara. Des de la Regidoria d’Igualtat s’ha convidat a tota la ciutadania d’Ondara a acudir a aquest acte commemoratiu contra la violència masclista.

La Regidoria d’Igualtat d’Ondara ha impulsat també en eixa data, 25 de novembre, la realització a l’IES Xebic d’una activitat: “Micromasclismes i noves masculinitats” per abordar el tema dels micromasclismes, i contra la xacra de la violència masclista. En el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones, l’Observatori d’Igualtat de la UNED, òrgan tècnic-especialitzat de caràcter transversal, proposa aquesta activitat de formació i sensibilització, l’objectiu de la qual és afavorir la igualtat entre dones i homes, l’empoderament de les dones, la cooperació i la incorporació d’un enfocament integrat de gènere. Aquesta activitat es realitzarà el dilluns 25 de novembre en horari de matí per als grups de 3er d’ESO, 2n CFGS Educació Infantil i 3r PMAR de l’IES Xebic.

Publicado en Actualitat, Cultura.