CONTINUEN ELS TREBALLS DE MILLORA DE L’ACCESSIBILITAT D’ONDARA AMB LA INSTAL·LACIÓ DE BARANES EN LES BAIXADES MÉS PRONUNCIADES I LA COL·LOCACIÓ DE NOUS APARCA-BICIS

Aquesta setmana s’ha instal·lat un passamans en la Baixadeta de la Comare i aparca-bicis enfront de la Casa de Cultura i acadèmies

Ondara, 08.11.19. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria d’Urbanisme, Mobilitat Urbana i Patrimoni Urbà (dirigida per Francesc Giner), ha realitzat aquesta setmana diverses actuacions de millora de l’espai públic en el nucli urbà.

Les actuacions, realitzades per la Brigada Municipal d’obres i serveis de l’empresa PIMON, han consistit en la col·locació d’un tercer tram de barana als carrers. En aquest cas, després de les baranes de la Baixada de la Puríssima i de l’accés a la Plaça Major, ara li ha tocat el torn al Carrer Dénia (antiga Baixadeta de la Comare). Una reivindicació de veïnes de la zona que consideraven que la col·locació d’una barana (passamà) per a agafar-se facilitaria la pujada diària per la zona a totes les persones, segons ha explicat el Regidor de l’àrea, Francesc Giner.

millores urbanes (6) millores urbanes (3)

Altres de les actuacions dutes a terme han sigut la instal·lació de 3 aparca-bicis més, continuant així amb el pla de millora i foment per una mobilitat urbana més sostenible, ja que «l’Ajuntament d’Ondara aposta decididament per l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport de les ondarenques i ondarencs». Des d’ara, es pot accedir i tancar les bicis davant de la Casa de Cultura i també a les acadèmies de formació variada del poble. Llocs d’assistència de molts joves que estan estudiant i que acudeixen quasi diàriament.

millores urbanes (1)millores urbanes (5) 

millores urbanes (2)millores urbanes (4)

Aquestes accions han estat fruit de les aportacions que es reben a l’Ajuntament d’Ondara tots els dies per part del veïnat, «idees positives que ens beneficien a tots i a totes», com ha indicat Francesc Giner.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.