EL CAP DE LA POLICIA LOCAL D’ONDARA, ANTONIO GALIANO, PREMIAT PER LA SEUA TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL EN EDUCACIÓ VIÀRIA

 premi medalla educ vial (3) premi medalla educ vial (4)

Aquests reconeixements, que organitzada FESVIAL s’han lliurat en la III Convenció Nacional de Seguretat Viària coincidint amb el ‘Saló Trafic 2019′ celebrat aquesta passada setmana en IFEMA, Madrid

Ondara, 16.10.19. Els Premis Fesvial a la Seguretat Viària que concedeix la Fundació Espanyola per a la Seguretat Viària han reconegut en aquesta edició 2019 la labor del Cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, qui ha rebut la Medalla d’Or per la seua trajectòria professional en matèria d’Educació Viària, formant alumnes i ciutadans de distints col·lectius i dirigint projectes per a continuar amb la formació i prevenció en aquesta matèria.

premi medalla educ vial (1) premi medalla educ vial (2)

La Fundació Espanyola per a la Seguretat Viària ha lliurat aquests VII Premis Fesvial a la Seguretat Viària com a part de la III Convenció Nacional de Seguretat Viària, coincidint amb la celebració en IFEMA, (Madrid) aquesta passada setmana, del ‘Saló Trafic 2019′. Amb aquestes distincions, FESVIAL pretén mostrar i premiar a nivell nacional la gran labor que diàriament realitzen les policies locals en la millora de la seguretat viària, en l’educació i formació vial dirigides a diferents segments de població i edat, i a promoure bones pràctiques que contribueixen a incrementar la seguretat i la mobilitat en els desplaçaments.

premi medalla educ vial (5)

FESVIAL (que organitza aquests reconeixements) compta amb la col·laboració i suport de la DGT, SECRIM, Fundació CNAE, AESLEME, Observatori de Criminologia Vial i els Professionals per a la Seguretat Viària, FEMP, UNIJEPOL, FETEVI i Redvial Espanya. En aquests VII Premis Fesvial de Seguretat Viària nacionals, s’han liurat les medalles de Plata a la Seguretat Viària, medalles de Plata a l’Educació Viària, medalles d’Or a la Seguretat Viària, medalles d’Or a l’Educació Viària, premis a les Bones Pràctiques en la Seguretat Viària i Premis a les Bones Pràctiques en l’Educació Viària.

El Cap de la Policia Local d’Ondara, Antonio Galiano, ha expressat el seu agraïment tant a l’Ajuntament d’Ondara com a la seua Regidoria d’Educació, que “durant tots aquests anys m’han deixat treballar en aquest projecte tan important”. En l’actualitat, desenvolupa aquesta activitat de la mà de FUNCOVIAL impartint xerrades en els instituts.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.