ONDARA CONVOCA A LA CIUTADANIA EL 24 DE SETEMBRE PER A CREAR L’ESPAI DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE SALUT

SALUT-ASSEMBLEA

Ondara, 11.09.19. L’Ajuntament d’Ondara, a través de la Regidoria de Sanitat (que dirigeix Mª Carmen Velázquez), vol posar en marxa un espai de participació ciutadana referent a l’àmbit de la salut “Espai de Participació Ciutadana de Salut”. Igual que existeix en altres àrees (festes, igualtat, cultura, etc), des de l’Ajuntament d’Ondara es persegueix l’objectiu de comptar amb una alta participació de persones i col·lectius vinculats, en aquest cas, amb un tema tan important i que afecta tots, com és la salut.

Per aquest motiu, la Regidora de Sanitat, Mª Carmen Velázquez, ha anunciat que el dimarts 24 de setembre es realitzarà a les 19 hores a la Casa de Cultura una reunió informativa per a explicar a la ciutadania en què consisteix Espai de Participació Ciutadana de Salut d’Ondara. Es convida a tots els veïns i veïnes del poble a participar en aquesta xerrada i que formen part posteriorment d’aquest nou òrgan.

Publicado en Actualitat, Ajuntament.